ELOI LINUESA


Eloi Linuesa és escenògraf. Els primers muntatges teatrals rellevants en què va prendre part i en els quals es va formar com a professional van ser Cegada de amor amb la companya La Cubana, Els pirates amb la companya Dagoll-Dagom, Salvats amb la companya Zitzània Teatre, Meli Melo amb la companya Chicos Mambo Show, Aquí no paga ni Dios amb la companya Bonaparte, i Comedia Negra amb la companya Pararam.

D'una manera regular, ha cobert mancançes d'atrezzo tant al Teatre Nacional de Catalunya com al Gran Teatre del Liceu, ha participat en muntatges i ha fet assistències d'escenari en espectacles com La mare coratge, L'Estiueig, Coriolà, Bésame el cactus i òperes com Don Giovanni, Turandot i Un ballo in maschera.

En el món de la publicitat, també ha organitzat i dirigit grups de treball per efectuar feines de construcció, efectes especials o/i atrezzos amb productores com Café Films, Back Stage Films, Rodar 2 SL, Cmm Exclusivas i Monkey Films. Igualment, ha treballat com a docent a TV3 i a l'Escola de maquillatge Cazcarra en cursets d'efectes especials aplicats a vestuari.

Dintre del projecte Gallum Gallum ha estat l'encarregat de realitzar el motllo i les còpies de l'escultura del Pollastre Pota Blava de Mariano Ríos.Sent-100- Espectacle al Palau de la Mùsica
Sherlock Holmes i el club dels pel rojos
Spot televisiu per a MovistarFotografia:
S.S. (perfil)
Arxiu personal de l'artista


Torna a Creadors Gallum GallumTorna a l'inici

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.